Απόρρητο

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Θεωρούμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ιδιαίτερα σημαντική και θέλουμε να αισθάνεστε όμορφα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και πώς χρησιμοποιούμε εμείς τα δεδομένα αυτά. Όσον αφορά τους υπερσυνδέσμους (hyperlinks) που τυχόν περιλαμβάνει, εφόσον αυτοί παρέχονται από τρίτους, δεν εφαρμόζεται η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά τυγχάνει εφαρμογής η εκάστοτε πολιτικής προστασίας κάθε ιστότοπου. Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής προστασίας, συμφωνείτε με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ - GDPR) και τους εξής όρους χρήσης: Παρακαλούμε αφιερώστε τον απαιτούμενο χρόνο και διαβάστε με προσοχή την παρούσα πολιτική προστασίας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας
Ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας που μόνος ή από κοινού με άλλους καθορίζει τους στόχους, τις προϋποθέσεις και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων ο υπεύθυνος επεξεργασίας είναι:

"BASE CAFE"
Τηλ: 2613013655
Κορίνθου 41 Πάτρα

Τα δικαιώματά του χρήστη
Έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν συγκεκριμένη πληροφόρηση για τα στοιχεία που η Εταιρεία έχει για εσάς αποθηκεύσει. Επιπροσθέτως, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:
Δικαίωμα Πρόσβασης – Το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και πώς αυτά επεξεργάζονται
Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών στοιχείων – Το δικαίωμα επικαιροποίησης των προσωπικών στοιχείων στην βάση δεδομένων
Δικαίωμα στη λήθη – Το δικαίωμα διαγραφής όλων των προσωπικών στοιχείων
Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας – το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων
Δικαίωμα στην φορητότητα – To δικαίωμα στην μεταφορά των δεδομένων σε επεξεργάσιμη μορφή
Δικαίωμα άρνησης επεξεργασίας – Το δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.
Το δικαίωμα κατάθεσης προσφυγής στην εποπτεύουσα αρχή – Το δικαίωμα κατάθεσης παραπόνου εναντίον της Εταιρείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ή όποια άλλη αρχή ορίσει η ελληνική πολιτεία ή οποιαδήποτε εποπτεύουσα αρχή για τα προσωπικά δεδομένα Κράτους Μέλους ΕΕ.

Τι προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε από τους ανθρώπους που επισκέπτονται το ιστοσελίδα ή τα app μας;
Κατά την παραγγελία ή την εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να σας ζητηθεί να εισάγετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή άλλα στοιχεία για να ολοκληρωθεί η αγορά σας.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς κατά την εγγραφή σας, όταν κάνετε μια αγορά, εγγραφείτε στο newsletter μας, ανταποκρίνονται σε ανακοίνωση ή έρευνα , να σερφάρετε στο δικτυακό τόπο, ή να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη ιστοσελίδα διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους:
• Για να επεξεργαζόμαστε γρήγορα τις συναλλαγές σας.
• Για να λάβετε περιοδικά emails σχετικά με την παραγγελία σας ή άλλα προϊόντα και υπηρεσίες.

Πολιτική Cookies:
Τα cookies για την διαχείριση της κίνησης στη σελίδα www.firebox.gr χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων, που ενδεχομένως να εμφανιστούν κατά την πλοήγησή σας στο site. Με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε μέσω αυτών των προγραμμάτων, διορθώνουμε τεχνικά λάθη και προβλήματα και βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από το site, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες του χρήστη.
Tα cookies ενδέχεται να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιές σελίδες επισκέπτονται συχνότερα. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούντα αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς.
Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.
Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.